Державна установа
Науково-дослідний інститут
соціально-трудових відносин

Міністерства соціальної політики України

Державна установа
Науково-дослідний інститут
соціально-трудових відносин

Шановні відвідувачі сайту!

Ласкаво просимо на офіційний сайт Державної установи Науково-дослідного інституту соціально-трудових відносин. Накопичений Інститутом за його 48-річну історію великий обсяг напрацювань, реалізація тільки в ньому 6 ключових напрямків сфери праці та соціальної політики (супровід класифікатора професій, розробка довідників кваліфікаційних характеристик, професій працівників для спеціалізованих видів економічної діяльності, розробка проектів соціальних стандартів, супровід механізму регулювання колдоговірних відносин і т.д.) дозволяє нам ділитися відповідним досвідом з Вами.


ПРОГРАМА “ДІЇ ЦЕНТРАЛЬНИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ ЩОДО РЕФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН В УКРАЇНІ НА ПЕРІОД ДО 2015 РОКУ”


До уваги Користувачів «Класифікатора професій
ДК 003:2010»


На адресу Інституту постійно надходять чисельні звернення та скарги щодо наявності спірних питань у Національному класифікаторі України «Класифікатор професій ДК 003:2010», особливо стосовно невідповідності окремих позицій Зміни № 1 до нього.
Шановні Користувачі, ще раз наголошуємо та наполегливо рекомендуємо Вам використовувати у практичній діяльності виключно видання інформаційного покажчика «Стандарти» (Мінекономрозвитку України) та видавництва «Соцінформ» (Мінсоцполітики України).
Наголошуємо на тому, що видання інших видавництв містять значну кількість технічних помилок, до яких ДУ НДІ соціально-трудових відносин, як розробник Класифікатора професій ДК 003:2010, не має жодного відношення.

Новини